Afficher ce site en français | View this website in English

Timing › Kommil Foo › za 18.01.2020 - 20:00 uur

TIMING

19:00 deuren open
19:30 zaal open
20:00 start show
22:00 verwacht einde
(onder voorbehoud)

Gelieve bij het verlaten van de zaal de rust van de buren te respecteren en geen zwerfvuil achter te laten.

Kaarten voor aanvang ook nog verkrijgbaar aan de kassa (open 1 uur vóór aanvang).

HOU JE TICKET KLAAR

Bied om wachttijden aan de deur te vermijden je eigen ticket aan. Zo verloopt het scannen vlotter en kan iedereen snel zijn plaats in de zaal opzoeken.

GROTE TASSEN VERBODEN

In het kader van de veiligheid verstrengt Sportpaleis Group zijn (hand)tassenbeleid! In elk van onze zalen zijn tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat) VERBODEN. Kom op tijd naar de zaal en reageer correct op eventuele verzoeken van de security a.u.b. Meer info

BEREIKBAARHEID

Te voet of met de fiets als je op wandel- of fietsafstand woont of werkt.

Met bus of tram. Capitole Gent ligt naast het Woodrow Wilsonplein, waar ook de grote halte Gent Zuid van De Lijn is gesitueerd. Heel wat trams en bussen stoppen voor de deur van het theater! Uurregelingen en infoNetplannen van De Lijn in Gent en Oost-Vlaanderen

Met de trein. Het treinstation Gent-Dampoort ligt op 20 minuten stappen van de zaal. Je kan aan het station ook de bussen 70, 71, 72, 73, 74, 76 of 78 nemen richting Gent tot aan de halte Zuid. Gent-Sint-Pieters ligt op 30 minuten wandelafstand van de Capitole. Je kan hier tram 21 (Zwijnaarde – Gent Sint-Pieters – Melle Leeuw) richting Melle Leeuw nemen en na 25 minuten afstappen aan de halte Zuid. Met de bussen 70 t/m 74 en 76 t/m 78 gaat het sneller en bereik je de halte Zuid in een 12-tal minuten. Controleer of er na afloop van het evenement nog een trein terug is. Info op www.nmbs.be.

Met de auto naar een Park & Ride. Reis van de Park & Ride verder met tram of bus.

Met de auto naar een parking. Parkeren kan op de volgende Interparkings:

Hou bij je verplaatsing met de auto rekening met…

Mobiliteitsplan stad Gent
Circulatie in de sector Krook
Circulatieplan naar de parkings in de stad

Lage-emissiezone
Om de luchtkwaliteit te verbeteren, wordt de Gentse binnenstad of het gebied binnen de R40 vanaf 1 januari 2020 een lage-emissiezone (LEZ). Ook Capitole Gent valt binnen de LEZ-zone. De meest vervuilende voertuigen mogen de zone niet langer inrijden. Vermijd een boete en check of je met je voertuig de LEZ-zone binnen mag.

Meer over bereikbaarheid

Ga terug naar de evenementendetails