Afficher ce site en français | View this website in English

Vapeurs

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit : zie Timing onder Kalender

Een échte vriendinnenkomedie

Deze voorstelling is een herkenbare komedie voor alle vrouwen die de overgang al achter de rug hebben, er tegenaan kijken of er juist middenin zitten. Een avond over, voor en door vier prachtige dames die weten waar ze het over hebben.

Wie kent het niet, plotseling bloedheet, nachtelijk zweten, vergeetachtigheid, mood swings: het komt allemaal voorbij in de vorm van herkenbare verhalen, bizarre sketches en swingende songs. En zeg nu zelf: gedeelde smart is toch halve smart?

Sexy, hilarisch, ontroerend … en soms ook gewoon vreselijk warm!

Deze voorstelling was eerder in Nederland een gigantisch succes onder de titel ‘Opvliegers’. Meer dan 60.000 vrouwen (en mannen) hebben genoten van de capriolen van deze vier dames. Hun succes werd voortgezet in het opnieuw succesvolle ‘Opvliegers 2’ vorig jaar en ‘Opvliegers 3’ dit jaar. Tijd dus om ook Vlaanderen te laten genieten… De Vlaamse cast bestaat uit Ann De Winne, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils.

Kaarten kosten 24, 31 en 36 euro.

Kalender

vr 14.12.2018

Deuren - 19:30
Aanvang - 20:30

Capitole Gent

In onze andere zalen

vr 16.11.2018

Deuren - 19:30
Aanvang - 20:30

Ethias Theater

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Vapeurs" wordt georganiseerd door Uitgezonderd.