Afficher ce site en français | View this website in English

The Music of John Williams 40 years of fabulous film scores

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Het concert van zondag 3 februari in Hasselt is verplaatst naar 15 september 2019

Het concert ‘The Music of John Williams’ dat zondag 3 februari zou plaatsvinden in Ethias Theater Hasselt is verplaatst naar 15 september in dezelfde zaal.

Organisator Classicall Productions: “Er is een probleem ontstaan met de planning van ons orkest. Daardoor is het voor ons helaas onmogelijk om zondag 3 februari het concert ‘The Music of John Williams’ in Hasselt te laten plaatsvinden. We hebben een nieuwe datum kunnen vinden en zijn blij te kunnen melden dat u dit prachtige concert zal kunnen beleven op zondag 15 september 2019 om 16 uur in het Ethias Theater in Hasselt.”

Tickets voor het concert blijven geldig voor de nieuwe datum en uiteraard blijven de eerder gereserveerde plaatsen in de zaal behouden.

Kan je er niet bij zijn op 15 september 2019, dan krijg je je kaarten terugbetaald. Terugbetaling kan aangevraagd worden tot en met 28 februari. Ticketbestellers ontvangen hierover een mail van Tele Ticket Service.

The original London production

Nadat de Royal Albert Hall in Londen voor de bijl ging, is het nu de beurt aan België om kennis te maken met de wereld van John Williams!

Tijdens een indrukwekkende carrière van 30 jaar creëerde de Amerikaanse componist de meest memorabele filmmuziek van zijn tijd. Om nog te zwijgen van zijn legendarische samenwerking met Steven Spielberg.

Hij schreef de muziek voor, en we noemen er slechts enkele, ET, Harry Potter, Indiana Jones, Stars Wars, Jaws, Jurassic Park, Minority Report, Superman, Schindler’s list, Hook, Close Encounters…

Deze filmmelodieën zijn in de loop der jaren gemeengoed geworden. Zij maken deel uit van ons leven, zij ontroeren ons keer op keer!

Onder leiding van de charismatische Engelse dirigent Anthony Inglis (London Symphony Orchestra) nemen de 72 muzikanten van het groot symfonisch orkest je mee in een ongelooflijk muzikaal totaalspektakel voorzien van de nodige special effects!

Een onvergetelijke show om de volle twee uur intens van te genieten!

Kaarten kosten 38, 48, 58, 69 en 78 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 09.02.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

In onze andere zalen

zo 03.02.2019

Deuren - 00:00
Aanvang - 00:00

Ethias Theater

zo 10.02.2019

Deuren - 18:00
Aanvang - 19:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"The Music of John Williams - 40 years of fabulous film scores" wordt georganiseerd door Classicall Productions