Afficher ce site en français | View this website in English

Simply The Best - The Musical The Tina Turner Story

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Simply The Best – The Musical is terug van weggeweest. Na een succesvolle eerste passage in ons land vorig jaar keert de spectaculaire show over de muzikale carrière van Tina Turner terug naar België! Niet één maar twee nieuwe data staan op het programma. Vrijdag 3 mei in Capitole Gent en zaterdag 4 mei in Stadsschouwburg Antwerpen.

Het muzikale spektakel is een productie van Bernhard Kurz, die eerder ook al hoogstaand eerbetoon aan andere wereldsterren bracht met projecten als ‘Elvis – The Musical’ en ‘All You Need Is Love – The Beatles Musical’. In de hoofdrol schittert Coco Fletcher. Al bijna 20 jaar belichaamt zij de populaire rock-‘n-rolldiva. Niet enkel de fysieke gelijkenis, maar ook haar unieke stemtimbre is treffend! Fletcher leeft zich enorm in in haar rol en wil Tina Turner zo nauwgezet mogelijk imiteren. “Tina Turners live-prestaties zijn totaal anders in vergelijking met die van andere artiesten. Ik ben altijd gefascineerd geweest door haar enorme energie en presence op het podium”, aldus Fletcher. Ze wordt op het podium vergezeld van blueslegende Vasti Jackson, die de rol van Ike Turner vertolkt. Samen met het background-trio ‘The Ikettes’ en de band brengen zij de sound van de jaren ’60 tot ’90 weer helemaal tot leven.

Laat je meevoeren op een reis doorheen de glamoureuze carrière van een wereldster en beleef Tina Turners onsterfelijke hits als “What’s Love Got To Do With It”, “The Best”, “Proud Mary”, “Private Dancer” en “We Don’t Need Another Hero”.

Kaarten kosten 31,36, 50,40 en 72,80 euro.
Maximum 6 tickets per bestelling.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

vr 03.05.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

In onze andere zalen

za 04.05.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Simply The Best - The Musical - The Tina Turner Story" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium