Afficher ce site en français | View this website in English

Magic Shadows by Catapult

Beleef de magie van deze revelatie van America’s Got Talent 2013

Begin februari brengt het Amerikaanse dansgezelschap Catapult zijn indrukwekkende silhouettenshow “Magic Shadows” naar Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt. Catapult was met “Magic Shadows” één van de revelaties en finalisten van America’s Got Talent in 2013 en brengt een ongezien spektakel voor jong en oud.

Catapult werd bekend tijdens het achtste seizoen van America’s Got Talent, waar het doorstootte naar de halve finales en beloond werd met de “Keuze van de jury”. Het Amerikaanse dansgezelschap kan je het best omschrijven als een schaduwdanscompagnie. De ongelofelijke dansers van Catapult brengen in “Magic Shadows” een aparte wereld tot leven door op een bijzonder fascinerende manier van achter een scherm schaduwen tot diverse wonderbaarlijke figuren om te toveren. Hun lichamen veranderen ze in een berg, een olifant, een draak, ja zelfs een helikopter. Als toeschouwer vraag je je van begin tot eind af hoe ze het allemaal doen en welk volgend silhouet je te zien zal krijgen.

“Magic Shadows” is een show vol humor, emotie en boeiende verhalen die jong en oud in de ban houdt. Deze geweldige familievoorstelling brengt 8 volledig uitgewerkte verhalen, enkel en alleen gebruikmakend van muziek en schaduwdansspel. Tussen de livedansen door worden 6 korte schaduwdansvideo’s getoond als momenten van poëzie of humor en als opwarmer voor de volgende schaduwreis.

Wie “Magic Shadows” heeft gezien zal nooit nog op dezelfde manier naar zijn eigen schaduw kijken!

Kaarten kosten 28, 33,50 en 39 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 08.02.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

in verkoop

Tele Ticket Service

In onze andere zalen

do 07.02.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Tele Ticket Service

za 09.02.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Ethias Theater

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Magic Shadows by Catapult" wordt georganiseerd door PSE Belgium