Afficher ce site en français | View this website in English

Ladies Night

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

De heetste komedie

Producent Uitgezonderd. pakt uit met LADIES NIGHT, een heerlijke komedie die iedereen kent door zijn succesvolle verfilming ‘The Full Monty’. Producenten James Cooke en Bob Jennes gaan in zee met Manou Kersting als regisseur van de heetste komedie van het jaar. De rollen van de amateur-strippers en hun manager worden vertolkt door Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen, Sergej Lopouchanski en Marc Lauwrys.

Het verhaal

Wie kent niet de filmklassieker ‘The Full Monty’? De komedie ‘Ladies Night’ van Anthony McCarten en Stephen Sinclair ligt aan de basis van deze succesvolle verfilming.

Na de sluiting van een belangrijke fabriek in een klein provinciestadje is een massale werkloosheid het schrijnende gevolg. Enkele werkmakkers blijven niet bij de pakken zitten en besluiten hun lot in eigen handen te nemen. Om geld in te zamelen gaan ze strippen, helemaal naakt, wat tot hilarische situaties leidt. Een avond vol glimmende torso’s en rondslingerend textiel is het gevolg…

Kaarten kosten 24, 28 en 32 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 08.12.2018

Deuren - 19:30
Aanvang - 20:30

Capitole Gent

zo 09.12.2018

Deuren - 14:00
Aanvang - 15:00

Capitole Gent

In onze andere zalen

za 15.12.2018

Deuren - 19:30
Aanvang - 20:30

Ethias Theater

zo 16.12.2018

Deuren - 14:00
Aanvang - 15:00

Ethias Theater

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Ladies Night" wordt georganiseerd door Uitgezonderd.