Afficher ce site en français | View this website in English

Timing › Je m'appelle Jacques Brel › vr 12.10.2018 - 20:00 uur

19:00 deuren open
19:30 zaal open
20:00 deel 1
20:55 pauze
21:20 deel 2
22:15 verwacht einde
(onder voorbehoud)

Kaarten voor aanvang ook nog verkrijgbaar aan de kassa.

All visitors are asked not to bring any backpacks, bags or (large) handbags into the venue and to respond to any requests from the security staff

Veiligheid – De Sportpaleis Group behoudt de verhoogde waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen (visuele controle, fouillering indien nodig, verhoogde security-aantallen,…) en krijgt hierbij de steun van de lokale overheden. Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht op tijd naar de zaal te komen, geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee te nemen, correct te reageren op eventuele verzoeken van de security en verdachte zaken te signaleren. De Sportpaleis Group dankt iedereen voor zijn begrip en medewerking.

Hou je ticket klaar. – Om wachttijden aan de deur te vermijden, vragen we dat elke bezoeker zich met zijn of haar eigen ticket aanbiedt. Op deze manier kunnen tickets makkelijker en vlugger worden ingescand. Zonder afgedrukt e-ticket geen toegang! Heb je e-tickets gereserveerd en via e-mail ontvangen, dan is het absoluut nodig dat je deze afdrukt en meebrengt. Je kan zonder de printversie van je e-ticket de zaal niet binnen.

Mobiliteit – Sinds 3 april 2017 is het Circulatieplan in werking en wordt Gent opgedeeld in 6 sectoren. De verkeersstromen in en uit de stad lopen voortaan anders. Wie van de ene sector naar de andere wil moet hiervoor de stadsring gebruiken. Sommige straten hebben een andere rijrichting of worden geknipt voor auto’s (niet voor bussen en taxi’s). Capitole Gent bevindt zich in de sector Krook, maar voor wie met de auto via de snelweg komt verandert er niets. Je rijdt nog altijd via de fly-over, de lange brug van de E17 naar de Zuid, richting Capitole en de Interparking Zuid vlak voor de deur.

Klik hier voor het mobiliteitsplan van de stad Gent
Klik hier voor meer info over de circulatie in de sector Krook
Klik hier voor de netplannen van De Lijn in Gent en Oost-Vlaanderen
Klik hier voor het circulatieplan naar de parkings in de stad

Klik hier voor onze infopagina over bereikbaarheid en parkeren

Ga terug naar de evenementendetails