Afficher ce site en français | View this website in English

Isabelle Beernaert Le Temps Perdu

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit Antwerpen: zie Timing onder Kalender

Tout le temps qui passe ne se rattrape guère, tout le temps perdu ne se rattrape plus. Wat blijft is wat altijd is geweest en altijd zal zijn. Verloren tijd die niet moet worden gezocht, omdat het in het verleden ligt, omdat het voorbij is.

Na het enorme succes van haar acht voorgaande theaterproducties keert gelauwerd choreografe Isabelle Beernaert in haar nieuwe dansvoorstelling ‘Le Temps Perdu’ terug naar de essentie. In deze voorstelling brengt Isabelle een ode aan het alledaagse leven en laat ze door de ogen van vier koppels de rijkdom van het kleine, het ‘vanzelfsprekende’ zien.

Vier fases in de liefde, vier coupletten, vier duetten

De jaren verstrijken en ieder seizoen heeft zijn eigen aantrekkelijkheid. In ‘Le Temps Perdu’ laat Isabelle met vier koppels, die de vier seizoenen vertegenwoordigen, de rijkdom van het kleine, het vanzelfsprekende, zien. Pure, ogenschijnlijk alledaagse bewegingen worden opnieuw geïnterpreteerd, om de genuanceerde schoonheid te zoeken. Met het oplopen van de leeftijd, het verstrijken van de seizoenen, worden de koppels fragieler, maar sterker in hun samenzijn.

Geen moment is verloren

Stop met vechten tegen de feiten van het leven, omarm elk seizoen. De ijzige kou en zware storm maken dat je de stralende zon des te meer kunt waarderen. Door de seizoenen heen ontstaat groei. De ademhaling, de rustmomenten, de overgangen zijn de essentie van ons bestaan.

Echtheid in beweging

Na 8 danstheater-voorstellingen keert Beernaert terug naar de essentie. Authenticiteit en subtiliteit staan centraal, wat uiting krijgt door de dans en de puurheid in de bewegingen. De ziel spreekt door de dans heen. Zoals we gewend zijn van de choreografe, zullen in een verfijnde vorm in ‘Le Temps Perdu’ het alledaagse van de mens, het niet voor de hand liggende, de onderliggende emoties, het diepzinnige, de passie die ons doet leven, voelen, zien en horen tot uiting komen. Een zintuiglijke beleving.

Kaarten kosten 31, 36 en 42 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Producent: Isabelle Beernaert – Dancers on stage
Choreograaf/scenograaf en Artistieke leiding: Isabelle Beernaert
Regie: Isabelle Beernaert

Kalender

zo 18.11.2018

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

zo 24.02.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

In onze andere zalen

wo 21.11.2018

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

zo 03.03.2019

Deuren - 18:00
Aanvang - 19:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Isabelle Beernaert - Le Temps Perdu" wordt georganiseerd door Dancers on stage