Afficher ce site en français | View this website in English

Hoffmanns vertellingen Ballet in 3 bedrijven

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

De voorstellingen in Gent en Brussel werden geannuleerd

Door een organisatorisch probleem inzake de tournee werden de voorstellingen van ‘Hoffmanns vertellingen’ in Gent op 31 januari en Brussel op 5 mei geannuleerd. Ticketbestellers ontvangen een persoonlijk bericht van Tele Ticket Service over de terugbetaling van hun tickets of omruiling voor de show in Antwerpen. De organisator en de producent verontschuldigen zich voor het ongemak.


Voorstelling in Lotto Arena Antwerpen

Het Ballet en het Orkest met Koor van de Nationale Opera Maria Bieşu presenteren ‘Hoffmanns Vertellingen’, ballet in drie bedrijven naar de opera van de bekende componist Jacques Offenbach.

Geïnspireerd op de verhalen van de Duitse romantische dichter E.T.A. Hoffmann, vertelt dit fantastische werk over de amoureuze mislukkingen van de dichter, tegelijk verteller en held. Drie dramatische passies, drie ontoegankelijke vrouwen: Olympia, een mechanische pop, Antonia, een aan tering lijdende zangeres, en Giulietta, een hebzuchtige verleidster. Elk van deze liefdesverhalen wordt gedwarsboomd door de destructieve tussenkomst van een slecht karakter. Zal Hoffmann, tussen droom en werkelijkheid en voortdurend misleid, het vertrouwen in zichzelf terugvinden? Zal het hem, van Munchen tot Venetië, lukken om zich los te maken van zijn zotte liefdes om zijn creatieve kracht terug te vinden? Dit fantastische verhaal wordt in deze nieuwe choreografische versie verteld.

De door Offenbach gecomponeerde aria’s uit dit populaire werk, uitgevoerd door het orkest, illustreren perfect de magie van deze show. De dansers, met koor, tillen zich met ongekende lichtheid naar duizelingwekkende hoogtes om alle emoties van de dichter, op zoek naar de ware liefde, over te brengen. Dit ballet neemt het publiek mee naar een zowel vrolijke als nostalgische fantasiewereld.

Onder de onvermijdelijke muziekstukken is er de onnavolgbare ‘Barcarolle’, die de toeschouwer in het tegelijk magische als ongelukkige universum, van deze verloren dichter leidt.

Kaarten kosten 40, 50 en 65 euro.

Kalender

do 31.01.2019

Deuren - 00:00
Aanvang - 00:00

Capitole Gent

In onze andere zalen

zo 13.01.2019

Deuren - 14:30
Aanvang - 16:00

Lotto Arena

zo 05.05.2019

Deuren - 00:00
Aanvang - 00:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Hoffmanns vertellingen - Ballet in 3 bedrijven" wordt georganiseerd door Aramé Production