Afficher ce site en français | View this website in English

De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen en Ozark Henry Galaconcert

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Programma

‘El Olimpo de los Dioses’ van Oscar Navarro
Ozark Henry

De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen is de meest prestigieuze van de drie muziekkapellen die Defensie rijk is. Deze kapel is tevens het oudste professionele orkest van ons land en bestaat uit een groot harmonieorkest van 84 streng geselecteerde musici en een trompetterkorps van 19 trompetters. Sinds haar ontstaan in 1832 heeft deze muziekkapel door haar uitzonderlijke kwaliteiten zowel specialisten, onder wie talloze grote componisten, als het grote publiek in binnen- en buitenland weten te boeien.

Donderdagavond 6 juni brengt de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen onder leiding van Commandant-kapelmeester Yves Segers ‘El Olimpo de los Dioses’ (Gods of Olympus) van de Spaanse componist Oscar Navarro.

‘El Olimpo de los Dioses’ is een symfonische suite die bestaat uit tien bewegingen die elk een van de twaalf godheden in Olympus vertegenwoordigen. De suite begint met een sterke “donderklank”, die de kracht en kracht van de grote God Zeus, Vader van Goden, vertegenwoordigt. Deze “donderklank” zal de rode draad vormen tussen de bewegingen en zal elke keer dat Zeus een andere God in Olympus introduceert worden gehoord.

Over Ozark Henry hoeft niet veel toelichting gegeven te worden. Deze icoon van de Belgische muziek brengt een greep uit zijn bekendste nummers.

Kaarten kosten 25 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

De opbrengsten van dit concert zullen integraal geschonken worden aan sociale projecten in de provincie Oost-Vlaanderen.

Kalender

do 06.06.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:30

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen en Ozark Henry - Galaconcert" wordt georganiseerd door Militair Commando Provincie Oost-Vlaanderen