Afficher ce site en français | View this website in English

Fastlove A Tribute to George Michael

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Direct from London’s West End

Herbeleef de passie van George Michael in deze ongelooflijke concertbeleving. Dit Britse eerbetoon ontvangt louter lovende recensies als “Sluit je ogen en je zou zeggen dat het George Michael is”, “Beslist de beste George Michael tribute van het moment” en “een waardig eerbetoon aan George Michael”. Na een uitverkochte tour in het Verenigd Koninkrijk zal de show voor het eerst naar Nederland en België komen.

Fastlove – a Tribute to George Michael zit boordevol publieksfavorieten, van de klassiekers van Wham tot de hitlijstnoteringen van zijn jarentachtigalbum ‘Faith’. Tel daarbij de fantastische tunes van de naughty 90s en 00s op, inclusief het onweerstaanbare ‘Flawless’ en je krijgt een avond om nooit te vergeten.

Maak je klaar voor een betoverende show die je niet zal willen missen. Ga “up to get down” tijdens al je favoriete George Michael-hits: ‘Careless Whisper’, ‘Freedom’, ‘Faith’, ‘Father Figure’, ‘One More Try’, ‘Outside’, ‘Jesus To A Child’, ‘Kissing A Fool’, en nog veel meer.

George Michael, die eind 2016 overleed, heeft in zijn carrière verschillende wereldhits gehad zoals ‘Careless Whisper’ en ‘Faith’. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. De Britse popzanger was van 1984 tot 2004 de meest gespeelde artiest op de Britse radio. Herbeleef de passie, het vuur en de unieke fijngevoeligheid van George Michael tijdens deze onvergetelijke concertsensatie op 30 oktober in Capitole Gent en 31 oktober in de Stadsschouwburg Antwerpen.

Kaarten kosten 39 en 44 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

di 30.10.2018

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

In onze andere zalen

wo 31.10.2018

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Fastlove - A Tribute to George Michael" wordt georganiseerd door Gracia Live