Afficher ce site en français | View this website in English

Sois Belge et tais-toi Le Grand Vingtième

Franstalige show

Voor de voorstellingen in Gent en Antwerpen worden sketches toegevoegd van de Vlaamse sterren GUGA BAÚL, CHRIS VAN ESPEN en WALTER BAELE

‘Sois Belge et tais-toi’ viert zijn 20-jarig bestaan tijdens het seizoen 2017-2018! 20 jaar waarin de acteurs prikken en kriebelen net waar het hoort. 20 jaar waarin de groep zich amuseert door een draai te geven aan de actualiteit… en dat allemaal met de lach.

Voor zijn verjaardagsvoorstelling ‘Le Grand Vingtième’ herbekijkt de groep de beste sketches, de beste personages, de meest succesvolle imitaties en parodieën, het grappigste, het meest onbeschaamde, het sterkste en dit in een ‘best of’ aangepast aan de actualiteit. Dit alles doorspekt met onuitgebrachte sketches en nieuwigheden.

In 20 jaar zijn er vele zaken de revue gepasseerd: crisissen, verkiezingen, communautaire problemen, hervormingen, compromissen, leugens, beloftes, affaires, potten en pannen, tik en tak,…

Deze ‘Le Grand Vingtième’ bestaat uit een goeie dosis lachen, met typisch Belgisch surrealisme en zelfspot. Het is meer dan een spektakel, het is het vieren van onze belgitude, het is een heus evenement.

Het gezelschap kijkt naar de toekomst – met nieuwe episodes en cruciale verkiezingen in 2018 en 2019 – en bedankt tegelijk iedereen die het fenomenale succes van ‘Sois Belge et tais-toi’ mogelijk heeft gemaakt.

Want het mooie, humoristische verhaal van ‘Sois Belge et tais-toi’ is er een om samen te vieren met het trouwe publiek. Al 20 jaar worden de Belgische verhalen in de kijker gezet… Et ça continue !

Opgelet, deze show is niet geschikt voor al te gevoelige politici.

Kaarten voor Stadsschouwburg Antwerpen kosten 27, 31, 37 en 41 euro.
Kaarten voor Capitole Gent kosten 25, 29,35 en 39 euro.

Kalender

In onze andere zalen

do 29.03.2018 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Sois Belge et tais-toi - Le Grand Vingtième" wordt georganiseerd door Remireva sprl