Afficher ce site en français | View this website in English

Rob de Nijs 75 jaar - Jubileumconcert

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Rob de Nijs werd op 26 december 2017 75. Een verjaardag waar je toch wel even stil bij blijft staan. Zeker wanneer je met je 35e theatertour door Nederland en België trekt. Heel even maar, omdat Rob nog altijd liever vooruitkijkt dan achterom. Welke artiest kan zeggen dat hij op deze respectabele leeftijd nog altijd meespeelt in de eredivisie van de Nederlandse muziekscene?

Niet voor niets is Rob de Nijs recent nog onderscheiden met de Radio 5 Oeuvreprijs voor zijn repertoire en onmetelijke vakmanschap. “Vanwege zijn rijke oeuvre, grootste muzikaliteit en nimmer aflatende drive om vernieuwend te blijven. Zijn muzikale veelzijdigheid heeft hem tot een grote inspiratiebron voor menig Nederlandse artiest gemaakt”, aldus het juryrapport.

Al meer dan 50 jaar een vaste factor binnen de Nederlandse popmuziek. Een oeuvre met tientallen hitnoteringen en één van de meest succesvolle artiesten van Nederland. Daarbij weet hij zijn fans blijvend te verrassen met nieuwe projecten en bijzondere samenwerkingen.

De éminence grise van de Nederlandse zangers van de Lage Landen laat tijdens zijn nieuwe theatertour alle hoeken van zijn muzikale veelzijdigheid zien en al zijn klassiekers de revue passeren. Van ‘Malle Babbe’, ‘Jan Klaassen’ en ‘Het werd zomer’ tot ‘Ritme van de regen’, ‘Banger hart’ en meer.

Kaarten kosten 30, 40 en 45 euro.

Kalender

za 14.04.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Rob de Nijs - 75 jaar - Jubileumconcert" wordt georganiseerd door Trix Theater & Muziek