Afficher ce site en français | View this website in English

Radio 1 Cohen sessie Radio 1 eert Leonard Cohen

Dit evenement is afgelopen.

Met Jasper Steverlinck, Stef Kamil Carlens, Intergalactic Lovers, Patrick Riguelle, Buurman, Dez Mona, Henk Hofstede (Nits), WWWater e.a.

“I think I will follow you very soon”, schreef Leonard Cohen in een So long-brief aan zijn stervende Marianne. “I am ready to die”, zei hij tegen de pers.

Radio 1 is één jaar later niet klaar met de dood van één van zijn absolute iconen. Daarom wordt op 6 november, de vooravond van Cohens sterfdag, verzameld in Gent waar Leonard zelf graag optrad. In de Capitole, niet ver van het Sint-Pietersplein, leggen bewonderaars Jasper Steverlinck, Stef Kamil Carlens, Patrick Riguelle, Intergalactic Lovers, Buurman, Dez Mona, Henk Hofstede (Nits), WWWater e.a. hart en ziel in de Cohen-songs die hen het meest raken.

Een éénmalige Vlaamse tribute-avond aan de één jaar geleden overleden Ladies’ man. Met unieke versies van het beste uit het indrukwekkende repertoire dat de Canadese bard bij elkaar schreef.

Kaarten kosten 20, 25 en 30 euro.

Foto: Takahiro Kyono

Kalender

ma 06.11.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Radio 1 Cohen sessie - Radio 1 eert Leonard Cohen" wordt georganiseerd door VRT Radio 1