Afficher ce site en français | View this website in English

Nathalie Meskens Meskens in Motown

Swingende Meskens in Motown op 13 april in Capitole Gent en 20 april in Stadsschouwburg Antwerpen

Dat Nathalie Meskens veelzijdig is, mag je gerust een understatement noemen want bovenop acteren (in o.a. ‘Tegen De Sterren Op’ en met een hoofdrol in de film ‘Pippa’) en presenteren (‘Beste kijkers’ en ‘Little big shots’ op VTM), kan Nathalie ook nog eens zingen. Dat bewees ze o.a. in het programma ‘Tegen De Sterren Op’, waarin ze 100 jaar muziekgeschiedenis aan elkaar zong alsof het niets was.

Deze zomer zette Nathalie haar succesvolle tournee ‘Meskens in Motown’ verder op de zomerfestivals (o.a. op de Gentse Feesten, Maanrock en Genk On Stage). In het voorjaar van 2018 brengt ze de show op 13 april naar Capitole Gent en op 20 april naar Stadsschouwburg Antwerpen.

Met ‘Meskens in Motown’ brengt Nathalie een ode aan het legendarische platenlabel dat in de jaren ’60 en ’70 albums uitbracht voor supersterren als Marvin Gaye, Diana Ross en The Supremes. Samen met haar achtkoppige band brengt ze een entertainende show waarin de ene soulklassieker na de andere de revue passeert!

Klik hier voor haar passage in VTM-nieuws

Meskens heeft de beste muzikanten van Vlaanderen rond zich verzameld en neemt je op haar vrolijke en aanstekelijke manier mee in een show waardoor je zelf zingend en swingend terug naar huis gaat.

Kaarten kosten 29, 34 en 39 euro.

Kalender

In onze andere zalen

vr 20.04.2018 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Nathalie Meskens - Meskens in Motown" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent