Afficher ce site en français | View this website in English

Michael Van Peel Overleeft 2017

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

De Vijgen na Pasen tour 2017

De misnoegdheid grijpt vrolijk om zich heen. Amerika wordt geleid door een kwaaie cavia op een oranje leren zetel. Terreur teistert het oude continent. Maar dat kan de Belgen niet meer deren. Angst is even banaal geworden als files, staatshervormingen en graaiende politici. Tijd voor een feestje. Eén voor allen. Eén voor één!

De eindejaarsconference van Michael Van Peel, intussen een vaste waarde zowel in de theaters als op radio en televisie, wordt traditioneel uitgezonden op oudejaarsavond. Sinds vorige jaarwisseling trouwens officiëel de Gentse Vooruit en NTGent ontgroeid, dus ontvangt “de meester der spitante conferences” je deze keer graag in de indrukwekkende Capitole.

“Een magistrale conference!” – De Standaard (****)
“Een pijnlijk grappig statement.” – De Morgen (****)
“De streken van een stand-upper, de theatraliteit van een conferencier, de wereldbeschouwing van een columnist en de fluwelen durf van een rebel in kostuum.” – Cobra (****)

Tekst en spel: Michael Van Peel

Kaarten kosten 21 euro.

Foto: Johannes Vande Voorde

i.s.m. Canvas, Radio 1, Arenbergschouwburg en Café The Joker

Kalender

vr 30.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Michael Van Peel - Overleeft 2017" wordt georganiseerd door Live Comedy