Afficher ce site en français | View this website in English

Michael Jackson Legacy Tribute door Christ’OF

Dit evenement is afgelopen.

De bekende Michael Jackson-imitator Christ’OF komt op zaterdag 2 december 2017 naar Capitole Gent en op zaterdag 9 december 2017 naar Ethias Theater Hasselt met zijn onvergetelijke dance moves van de King of Pop! Je krijgt een ‘best of’ te zien en te horen waarbij alle Michael Jackson-klassiekers als ‘Thriller’, ‘Bad’, ‘Beat It’ en vele andere hits de revue passeren!

Jackson-imitator Christ’OF bewees zijn danstalent eerder al in tal van tv-shows in binnen- en buitenland en kreeg in 2002 zelfs complimenten van Michael zelve toen hij tijdens een exclusieve show voor de King of Pop mocht optreden.

In 2010 werd Christ’OF de terechte winnaar van de talentenjacht “My Name Is Michael”, een programma van VTM en RTL4 dat in België en Nederland op zoek ging naar de beste Michael Jackson-imitator. Na deze overwinning ging Christ’OF op tournee. Het resultaat? 17 uitverkochte shows en meer dan 49.000 fans die genoten van een wervelend spektakel. 

Christ’OF zal niet alleen op het podium staan. Met live-vocals, een live-band, dansers en spectaculaire stunts wordt dit een avond die je niet mag missen! 

Kaarten kosten 42, 52 en 72 euro.

Kalender

za 02.12.2017 - 20:00 uur

Capitole Gent

In onze andere zalen

za 09.12.2017 - 20:00 uur

Ethias Theater

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Michael Jackson Legacy - Tribute door Christ’OF" wordt georganiseerd door Comedy Shows