Afficher ce site en français | View this website in English

Kaatjes verjaardag

Dit evenement is afgelopen.

Na de voorbije theatertournee presenteren Kaatje, Kamiel en Viktor van Ketnet hun nieuwste show ‘Kaatjes verjaardag’. Een vrolijke, soms spannende, interactieve, muzikale maar vooral hartverwarmende voorstelling. Ze worden begeleid door drie muzikanten.

Kaatje wacht al jaren op haar verjaardag. Of toch zeker al een paar maanden of dagen… Het maakt eigenlijk niet uit. Het is in ieder geval al veel te lang geleden dat ze nog eens verjaard is, vindt ze. En nu is het eindelijk zover! Gelukkig hebben Kamiel en Viktor een geweldig verrassingsfeestje voorbereid.

In 2018 is Kaatje al tien jaar te zien op Ketnet. Dat moet gevierd worden! Vier mee Kaatjes verjaardag, een niet te missen muzikale familievoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar.

Kaarten kosten 18, 21 en 25 euro.

Kalender

za 07.04.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Kaatjes verjaardag" wordt georganiseerd door Superleuk.be