Afficher ce site en français | View this website in English

Hello Again - The Story of Neil Diamond

De muziek van Neil Diamond is tijdloos. Herbeleef de glorietijden van Neil in de jaren ‘70 in de sfeer van zijn legendarische concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love at the Greek’.

Vijftig jaar later en met meer dan 125 miljoen verkochte platen staat zijn niet aflatende verhaal in de muziekgeschiedenis gekerfd en vraagt dit om te worden verteld. Versterkt met stemmige beelden brengt Hello Again – The Story of Neil Diamond het verhaal op de bühne van de man met de bronzen stem.

Een muzikale reis door Neil Diamonds schitterende 50-jarige carrière, van The Bang Years tot vandaag! Al snel zal je er jezelf op betrappen dat je luidkeels aan het meezingen bent met alle grote hits. Smeer dus nu al je keel voor ‘Sweet Caroline’, ‘Cracklin’ Rosie’, ‘Forever In Blue Jeans’, ‘Song Sung Blue’, ‘Hello Again’, ‘Love On The Rocks’, ‘America’ en zijn muziek uit de met een Grammy Award bekroonde film ‘Jonathan Livingston Seagull’.

Kaarten kosten 28 en 33 euro.

Kalender

In onze andere zalen

vr 23.03.2018 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Hello Again - The Story of Neil Diamond" wordt georganiseerd door MLM Concerts