Afficher ce site en français | View this website in English

De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen en Jo Lemaire Galaconcert

Dit evenement is afgelopen.

De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen is een van de drie muziekkapellen die Defensie rijk is. Deze kapel is tevens het oudste professionele orkest van ons land en bestaat uit een groot harmonieorkest van 84 streng geselecteerde musici, allen titularis van verschillende Eerste Prijzen van onze Koninklijke Conservatoria en een trompetterkorps van 19 trompetters.

Sinds haar ontstaan in 1832 heeft deze muziekkapel door haar uitzonderlijke kwaliteiten zowel specialisten, onder wie talloze grote componisten, als het grote publiek in binnen- en buitenland weten te boeien.

Op 31 mei brengt de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen in Capitole Gent de Symphony No. 1 ‘The Lord of the Rings’ van de bekende Nederlandse componist Johan De Meij, uitgebracht in 1988. We maken kennis met de bekende personages uit het gelijknamige boek van J.R.R Tolkien.

Gaste Jo Lemaire behoeft niet veel toelichting. Dit icoon van de Belgische muziek staat bijna 40 jaar op de planken en brengt een greep uit haar Franstalige repertoire.

Kaarten kosten 25 euro.

Kalender

do 31.05.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen en Jo Lemaire - Galaconcert" wordt georganiseerd door Provinciecommando Oost-Vlaanderen