Afficher ce site en français | View this website in English

Els de Schepper Red Mij!

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Iets te vieren?

Kom je naar ‘Red Mij!’ van Els de Schepper met iemand die dezelfde week een speciale dag te vieren heeft (zoals een verjaardag, een pensioen, de verjaardag van zijn of haar eerstgeborene, een huwelijks- of werkverjaardag of eender welke andere speciale geledenheid, je kan het zo gek niet bedenken), laat het Els dan weten! Vul het formulier in op haar website en misschien doet Els er wel wat mee in haar show!

Wil jij Els redden? KLIK HIER VOOR HET REACTIEFORMULIER.


De Schepper is officieel terug! En hoe! Na een korte cabaretpauze bracht ze tijdens het seizoen 2016-2017 haar nieuwe show ‘Red Mij!’ voor steevast uitverkochte zalen. Keer op keer bracht ze niks dan de waarheid en bekoorde ze haar publiek van begin tot einde. Maar niet getreurd als je daar zelf nog niet bij kon zijn, want ze herneemt deze topvoorstelling nog een laatste keer tijdens het theaterseizoen 2017-2018.

In ‘Red Mij!’ roept Els het publiek op om haar – hoe kan het ook anders – te redden. Van de overload aan rommel in elke gemiddelde handtas en alle bagage die je in je leven verzamelt. Van de steeds sneller voorbijrazende tijd. En soms misschien een heel klein beetje van zichzelf. Op haar beurt brengt ze echter redding voor haar toeschouwers door ze een onvergetelijke avond te bezorgen. Met de perfecte balans tussen emotie, publieksinteractie en echte ambiance bewijst ze weer maar eens waaraan ze haar naam als ‘leading lady’ van de Vlaamse humor verdient. Om van de prachtig geschreven en gezongen liedjes nog maar te zwijgen.

Over Els de Schepper

Els de Schepper heeft een indrukkend podiumpalmares: televisie, musicals (met o.a. een glansrol in ‘Piaf’), lezingen, theater én muziek. Het best is ze echter gekend om haar krachtige en succesvolle onewomanshows, een woord dat bijna speciaal voor haar werd uitgevonden. Met haar laatst nieuwe single ‘Kom uit de Kast ‘uit de voorstelling ‘Red Mij!’ veroverde ze bovendien in enkele weken de Vlaamse hitlijsten.

Pers en publiek over ‘Red Mij!’

“Dit was haar beste show ooit.” – Anja Daems (Radio 2)
“Mooie en integere momenten, in een show waarin Els de Schepper de zaal regelmatig aan het bulderlachen kreeg.” – Guy Van Vliet (Gazet van Antwerpen)

Enkele impressies uit publiekreviews Red Mij! via Livecomedy.be:
“Schitterend! Hoe Els het klaarspeelt om van de ene emotie in de andere te gaan is subliem!”
“Het was ronduit prachtig, goed gebracht. (…) Een super madame met een zeer mooie stem.”
“Geen woorden voor! (…) Tranen gelachen maar evenveel emotie in haar mooie teksten.”

Kaarten kosten 28 en 35 euro.

Kalender

vr 26.01.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

In onze andere zalen

za 13.01.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Els de Schepper - Red Mij!" wordt georganiseerd door Live Comedy