Afficher ce site en français | View this website in English

Doornroosje de Sprookjesmusical

Extra voorstelling op zondag 4 maart om 14.00 uur

(update 02.02.18)

Doornroosje, de sprookjesmusical wordt een musical voor jong én oud, met bakken vol humor en fantastische muziek met echte meezingers.

Hier kan én mag je alle liedjes meezingen. Hier mag je luidop lachen. Niemand minder dan Tinne Oltmans (Ghostrocker Mila) speelt Doornroosje en het is prins Thomas Van Goethem (presentator Disney Junior) die haar wakker mag kussen.

Met Doornroosje brengt Deep Bridge vanaf februari 2018 zijn allereerste sprookjesmusical. Deep Bridge zal voor deze voorstellingen nauw samenwerken met Van Hoorne Entertainment, dat al generatie na generatie in Nederland én Vlaanderen garant staat voor feeërieke voorstellingen vol interactiviteit en gelaagde humor, voor jong en oud. Dit bestaande DNA zal Deep Bridge behouden en voorzien van gloednieuwe decors, kostuums en een fantastische Vlaamse cast. Dit moet opnieuw een vaste traditie worden in de krokus- en paasvakantie.

Kaarten kosten 28,50, 33,50, 38,50 en 48,50 euro.
48,50 euro = Prinsessenstoelen; je krijgt niet alleen de beste plaatsen in de zaal maar ook een Doornroosje-pakket cadeau met o.a. een gesigneerd programmaboek.

In onze andere zalen

za 24.02.2018 - 14:00 uur

Ethias Theater

za 24.02.2018 - 17:00 uur

Ethias Theater

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Doornroosje - de Sprookjesmusical" wordt georganiseerd door Deep Bridge