Afficher ce site en français | View this website in English

De Efteling Sprookjesmusical De Gelaarsde Kat

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Speel mee als kinderkat tijdens de voorstelling in jouw buurt (zie verder)

Winnaar van de Musicalworld Award Beste Jeugdvoorstelling 2017

Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De Gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn kleren en leren laarzen. Wat zou De Gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje? Kom genieten van de nieuwe Efteling sprookjesmusical De Gelaarsde Kat. Een swingende voorstelling vol kattenkwaad voor de hele familie!

Oorspronkelijk script: Allard Blom
Liedteksten: Allard Blom
Muziek: René Merkelbach
Regie: Mark van Haasteren
Choreografie: Daan Wijnands
Artdirector: Robert-Jaap Janssen
Decorontwerp: Maartje Reuven
Kostuumontwerp: Carla de Kroon
Lichtontwerp: Wim Dresens
Geluidsontwerp: Jeroen ten Brinke
Met: o.a. Marcel Visscher
Producent: Efteling Theaterproducties
Première: Zondag 15 oktober 2017, Rotterdam Luxor

“De gelaarsde Kat is een zeer feestelijke, vlotte, sprookjesachtige en geslaagde musicalproductie voor het hele gezin!” – musicalsites.nl

Kaarten kosten 18, 20 en 24 euro.

Speel een gastrol als kinderkat

Zoals bij alle musicalproducties van de Efteling spelen ook in deze voorstellingen kinderen eenmalig mee. Per theater en per voorstellingsdag worden er 20 kinderen geselecteerd die tijdens de Efteling Sprookjesmusical De Gelaarsde Kat mee het podium op mogen al kinderkat.

Wil je ook een keer meespelen in een echte musical en ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Geef je dan nu op voor een rol in de Efteling Sprookjesmusical De Gelaarsde Kat in Gent, Antwerpen of Hasselt.

We zoeken enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen en die graag een keer willen optreden in een echte musical.

Vereisten

  • Je bent minstens 6 jaar oud en niet ouder dan 12 jaar
  • Je hebt een minimale lengte van 122 centimeter / kledingmaat 122 en een maximale lengte van 152 centimeter / kledingmaat 152

Voorstellingsdag

Per voorstellingsdag selecteert elk theater samen met de Efteling 20 kinderen. Iedereen die geselecteerd wordt mag één voorstellingsdag meespelen. Een voorstellingsdag van de Efteling Sprookjesmusical De Gelaarsde Kat heeft één of twee voorstellingen. Voorlopig is er in de theaters van de Sportpaleis Group maar 1 voorstelling per dag. Komen er, in het geval van groot succes, 2 voorstellingen per dag, dan speel je alle voorstellingen van jouw voorstellingsdag. In de ochtend krijg je nog een theaterworkshop waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd.

Elk kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één (van de) voorstelling(en) voor 1 begeleider om naar de voorstelling te kijken.

Aanmelden

Aanmelding gebeurt door middel van een inschrijfformulier. Elke aanmelding moet volledig ingevuld worden en voorzien van goedkeuring van de ouder(s)/verzorger(s) van de kandidaat ter bevestiging van de goedkeuring voor deelname en instemming met de VOORWAARDEN voor deelname.

Vul het inschrijfformulier volledig in en mail dit TEN LAATSTE 3 WEKEN VÓÓR DE VOORSTELLING naar kinderengelaarsdekat@efteling.com. Controleer of je het formulier van het juiste theater hebt gedownload en vermeld duidelijk de DAG VAN DE VOORSTELLING waarin je mee wil spelen.

Download hier het inschrijfformulier

Download hier de ACTIEVOORWAARDEN

Kalender

do 15.02.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

di 03.04.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

In onze andere zalen

vr 16.02.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Ethias Theater

za 17.02.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

zo 18.02.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

wo 04.04.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"De Efteling Sprookjesmusical De Gelaarsde Kat" wordt georganiseerd door Efteling Theaterproducties