Afficher ce site en français | View this website in English

Comedy Marathon 2018 Lachen voor het goede doel

Na de uitverkochte edities 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 is de Comedy Marathon in 2018 al aan zijn 18de editie toe.

De voorbije jaren wisten o.a. Philippe Geubels, Alex Agnew, Wim Helsen, Guga Baul, Wouter Deprez, Kommil Foo, Jacques Vermeire, Steven Mahieu, Nigel Williams, Gili, Bas Birker, Piv Huvluv, William Boeva, Gunter Lamoot, Radio Guga, Xander De Rycke, Lukas Lelie, David Galle, Katinka Polderman, Arnout Van den Bossche, Ygor uit Poperinge en heel wat anderen de ‘gulle lachers’ op hun wenken te bedienen.

Wie er in 2018 op de planken staat is nog even een verrassing, maar trouwe fans van de Comedy Marathon weten dat ze zoals altijd een “grand cru” comedy-avond mogen verwachten.

De Comedy Marathon is en blijft een benefietvoorstelling waar alle comedians volledig gratis optreden. De winst ervan gaat integraal naar goede doelen en dankzij jouw komst verbeter je de toekomst van enkele duizenden kinderen en jongeren.

De Comedy Marathon is een initiatief van mentalist Gili (Lieven Gheysen) en vindt tijdens het seizoen 2017-2018 voor de 7de keer plaats in Capitole Gent.

Kaarten kosten 25 en 30 euro.

Kalender

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Comedy Marathon 2018 - Lachen voor het goede doel" wordt georganiseerd door vzw Rode Wangen i.s.m. Stad Gent