Afficher ce site en français | View this website in English

Clouseau 30 Verjaardagsconcert

Dit evenement is afgelopen.

Opgelet voor ticketfraude

(update 20.11.17)

Clouseau is momenteel op tournee met een reeks intieme, verrassende theaterconcerten doorheen Vlaanderen en Nederland. Op 9 december en 23 februari staan Koen en Kris Wauters op het podium van Capitole Gent, op 22 februari doen ze Ethias Theater Hasselt aan. De hele tournee was meteen volledig uitverkocht.

Het management van Clouseau heeft melding gekregen van tickets die aangeboden en verkocht worden via zoekertjeswebsites aan extreem hoge prijzen, met soms zelfs een ‘meet & greet’ inbegrepen. Het management, en ook Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt, willen benadrukken dat er nooit tickets met een ‘meet & greet’ te koop zijn aangeboden. Deze tickets zijn helaas vals en zullen geen toegang tot de zaal bieden.

Slachtoffers van ticketfraude kunnen klacht indienen bij de FOD Economie via deze link.

Koop je tickets altijd via de officiële website van de zaal waar het evenement plaatsvindt!


Clouseau viert 30 jaar op unieke, intieme wijze

We schrijven 1987. Clouseau brengt met ‘Brandweer’ zijn eerste single uit, naar aanleiding van het eerste “serieuze” optreden, namelijk de opening van Marktrock Leuven. Zonder het zelf te beseffen, geeft de groep daarmee het startschot aan één van de grootste muzikale succesverhalen die Vlaanderen tot vandaag kent.

Na een moeizame start (‘Brandweer’ was geen instant succes) volgt de grote doorbraak in 1989, dankzij singles als ‘Anne’ en ‘Daar Gaat Ze’. Debuutplaat ‘Hoezo’ verschijnt, Nederland gaat voor de bijl, de band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome en op liveshows gillen steeds meer fans de naam van frontman Koen Wauters. “Clouseaumania” is een feit.

Sindsdien bleef Clouseau keihard aan de weg timmeren, met als gevolg meer dan 100 Sportpaleisshows, twaalf Nederlandstalige tópplaten en een haast eindeloze stroom hits.

Vandaag, 30 jaar na ‘Brandweer’, blikt de groep terug op een ongelooflijk sprookje. Om dat in de verf te zetten plant Clouseau in het najaar van 2017 en in januari 2018 een intieme, verrassende theatertournee die overal in Vlaanderen, en ook in Nederland, halt houdt. De beste manier om alle fans te bedanken én om de aandacht te vestigen op datgene waar het al die jaren om draaide, namelijk de songs.

Deze keer geen overdonderende lichteffecten en verbluffende projecties, maar concerten in een kleinere bezetting: met slechts twee extra muzikanten op de scène zal het elke keer ook muzikaal een zéér uniek optreden met vele verrassende versies van bekende hits worden. Heel wat klassiekers zullen de revue passeren, en tussen de nummers door zullen Koen & Kris Wauters anekdotes en weetjes delen met hun publiek.

Zin om deel uit te maken van deze bijzondere ervaring? Reserveer dan snel je plaatsen!

Kaarten kosten 35, 41 en 46 euro.

Kalender

za 09.12.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

vr 23.02.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

In onze andere zalen

do 22.02.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Ethias Theater

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Clouseau 30 - Verjaardagsconcert" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent