Afficher ce site en français | View this website in English

Bumba en het Magische Wonderboek

Dit evenement is afgelopen.

De liefste clown ter wereld trekt opnieuw naar het theater met een nieuwe show ‘Bumba en het Magische Wonderboek’. Daar wil jij met je kleine Bumba-fan vast bij zijn! Samen met Bumba en zijn vriendjes op avontuur, wat zeggen we: op een feestelijk avontuur!

De tweeling Lars en Lies wordt op hun verjaardag verrast met een magisch wonderboek. Wanneer ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke wereld van Bumba in en leren ze al zijn beste vrienden kennen, zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Tumbi de olifant, Nanadu en Baby. Samen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een heel speciaal verjaardagsfeest van!

Na afloop gaat het feestje verder in de foyer en gaan Lies en Lars zingen en dansen met iedereen. En alle kindjes mogen op de foto met Bumba en Bumbalu, want die zijn natuurlijk ook van de partij!

Zet je feestmuts op en feest ook lekker mee!

Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling heel geschikt voor de allerkleinsten vanaf 1 jaar!

Kaarten kosten 15,50 en 19,50 euro.

Kalender

za 27.01.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

za 27.01.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

za 27.01.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Bumba en het Magische Wonderboek" wordt georganiseerd door Studio 100