Afficher ce site en français | View this website in English

Will Tura

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ondanks een sabbatperiode, waarin hij uitgebreid de tijd heeft genomen om aan zijn laatste album ‘Klein Geluk’ te werken (na de release op 22 januari heel snel goed voor ‘goud’), kan Tura het niet laten om toch nog enkele keren op de Vlaamse podia te staan.

De concerten die Tura voorjaar 2016 gaf waren allemaal heel snel uitverkocht, maar gelukkig heeft het icoon van het Vlaamse lied beslist om dit najaar een aantal extra concerten te brengen.

Want zingen is zijn leven. Will Tura is een perfectionist die zijn vak beheerst als componist, maar live op een podium het meest tot zijn recht komt. Met ontroering en ambiance pakt hij elke keer weer de zaal in. Zo ook Capitole Gent op 5 november.

Ondanks zijn immense oeuvre heeft Tura nooit gekozen voor routine en voorspelbaarheid. Tijdens de bijna 10.000 concerten die hij heeft gegeven, verrast Tura telkens weer zijn publiek door nieuwe nummers te brengen, hits van toen in een nieuw jasje te stoppen en ook oog te hebben voor zijn klassiekers.

Tura wordt naast zijn vaste band ook bijgestaan door de Heavy Horns en dat zorgt gegarandeerd voor één groot muzikaal feest.

Tura staat al meer dan 50 jaar op het podium, dit jaar is hij nog een aantal keer live te zien. Mis dit monument zeker niet.

Kaarten kosten 38,50, 43,50 en 48,50 euro.


Ik geniet mee van het theaterbuffet in Capitole Gent

Kalender

za 05.11.2016 - 20:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Will Tura" wordt georganiseerd door CD&V Oost-Vlaanderen