Afficher ce site en français | View this website in English

Pappie loop toch niet zo snel met Maggie MacNeal, Gert Verhulst, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Lang leve het levenslied! Het roert, ontroert, slaat en zalft. Al meer dan 100 jaar is het levenslied de kortste route tussen lach en traan.

Het levenslied is de tragikomische weerspiegeling van het dagelijkse leven via de mooiste melodieën. En toch; ons collectief geheugen loopt gevaar, brokkelt af. We dreigen die mooie liedjes te bagatelliseren, of nog erger, te vergeten. Hoog tijd dus voor een reddingsplan!

Maggie MacNeal, Gert Verhulst, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans gaan op zoek naar de ware schoonheid achter een van de meest geplaagde kunstvormen van de Lage Landen. Alle vier zijn ze gebeten door de meest getormenteerde smartlappen en de geestigste levensliedjes. Samen met zes fantastische muzikanten trekken ze met slechts één missie doorheen Vlaanderen: het blazoen van het levenslied weer oppoetsen.

Met de nodige dosis humor en de juiste hoeveelheid galm zorgen ze in Capitole Gent voor een Paasmiddag vol melancholie, sentimentaliteit en melodrama. Van Zangeres zonder Naam tot John Terra, van Tante Leen tot Guido Belcanto. Johnny Jordaan, Johnny Hoes, Willy Alberti, Bobbejaan Schoepen, André Hazes en zoveel anderen: herwaardeer zonder schaamte het repertoire van de allergrootste vertolkers van het levenslied.

Met:

Jonas Van Geel: zang
Maggie MacNeal: zang
Gert Verhulst: zang
Jelle Cleymans: zang en gitaar
Live met 6 muzikanten

Kaarten kosten 23 en 28 euro.


Ik geniet mee van het theaterbuffet in Capitole Gent

Kalender

zo 16.04.2017 - 15:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Pappie loop toch niet zo snel - met Maggie MacNeal, Gert Verhulst, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans" wordt georganiseerd door Sportpaleis Group Theaters