Afficher ce site en français | View this website in English

Nicholas Echt

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Door de vele close-upacts zal de theaterproductie ‘Echt’ geprojecteerd worden op groot scherm. Zo kan iedereen de show met evenveel verbazing volgen!

Het gaat hard voor goochelaar Nicholas. Na zijn spraakmakende deelname aan ‘Belgium’s Got Talent’ kreeg hij bij vtm een eigen programma. Na twee succesvolle seizoenen van ‘Nicholas vat de razend populaire kerel begin november een eigen theatertournee aan en geeft hij een 50-tal shows in Vlaanderen. Ook in Capitole Gent komt hij langs.

“Ik ben op mijn sterkst als ik rechtstreeks contact heb met mijn publiek. Toen ‘Nicholas’ op televisie liep, werd ik voortdurend aangesproken door mensen die mij vroegen hoe ik dat allemaal deed. Voor die mensen én voor wie houdt van goochelen, is mijn theatershow ‘Echt’ een aanrader. We gaan nog een paar stappen verder dan wat je al kon zien op televisie. Anderhalf uur mensen meenemen in een boeiend verhaal, waar alles ‘echt’ is en waar ze er met hun neus bijna letterlijk bovenop zitten. Hiervoor ga ik tot het uiterste en trek ik alle goochelregisters wagenwijd open”, klinkt het enthousiast bij Nicholas.

Lef, doorzettingsvermogen en snelheid, het zijn karaktereigenschappen die horen bij Vlaanderens nieuwste knuffelbeer Nicholas. Wat twee jaar geleden begon als een vrijblijvende deelname aan het vtm-programma ‘Belgium’s Got Talent’, groeide ondertussen uit tot 2 eigen tv-programma’s. In het eerste seizoen van ‘Nicholas’, slaagde hij er moeiteloos in om ‘De bomma van Familie’ bijna een hartaanval te bezorgen, sloeg hij Natalia met verstomming en wisten Tomorrowland-goden Dimitri Vegas en Like Mike niet meer wat ze moesten zeggen toen hij zijn goochelkunsten bovenhaalde. IJzersterke kijk- en waarderingscijfers zorgden ervoor dat een vervolg niet kon uitblijven en dus trok Nicholas voor de 2de reeks naar Las Vegas, ‘The World Capital Of Entertainment’. Met zijn street magic veroverde hij de harten van de Amerikanen en werd hij al vlug vergeleken met grootmeesters als David Copperfield, Sigfried & Roy, David Blaine en Penn & Teller, waarvan hij er enkele in zijn programma ontmoette.

Kaarten kosten 21 en 28 euro.

Kalender

za 25.03.2017 - 20:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Nicholas - Echt" wordt georganiseerd door Comedy Shows