Afficher ce site en français | View this website in English

Natalia Me and My Producer - The 2nd Edition

Concert verplaatst naar 24 februari 2018

update 18.11.16

Het voorjaar van 2017 zou het startschot betekenen voor Natalia’s nieuwe Me & My producer theatertournee onder begeleiding van Steve Willaert. Natalia’s management betreurt het dan ook ten stelligste te moeten aankondigen dat de populaire zangeres haar zogoed als uitverkochte tournee moet verplaatsen naar het voorjaar van 2018.

Wegens tv-opnames is het onmogelijk gebleken om de MMP theatertournee zoals gepland te laten plaatsvinden. Natalia, die altijd garant staat voor kwalitatieve shows, zegt het enorm te betreuren dat de tournee wordt uitgesteld, maar voegt er wel onmiddellijk aan toe dat dit zeker geen annulering betreft. Zij kijkt ernaar uit om alsnog haar fans te verwelkomen en te entertainen in 2018. Haar concert in Capitole Gent zal plaatsvinden op 24 februari 2018.

Het verhaal van Natalia begint in 2003, waar ze tijdens de finale van het VTM-programma Idool op een eervolle tweede plaats eindigt. Het begin van een ongelooflijk succesverhaal voor de Kempense. Haar eerste single ‘Without You’ was meteen een schot in de roos en behaalde een tweede plaats in de charts en een gouden status. Niet veel later volgde haar eerste soloalbum. ‘This Time’ was goed voor platina en een tournee doorheen Vlaanderen met niet minder dan 90 optredens.

Tijdens haar jonge carrière groeide Natalia Druyts al snel uit tot een onvervalste souldiva. In 2005 volgde de tournee Me and My Producer. Een reeks met intiemere concerten, waarbij de blazers werden ingeruild voor extra backing vocals, en dit onder leiding van topproducer Steve Willaert. Ze brachten samen een mix van eigen nummers en covers van o.a. Alicia Keys, En Vogue en Aretha Franklin.

Na verschillende concerten met o.a. Shaggy en En Vogue bleef Natalia iedereen verbazen. Zo stond ze in 2006 samen met The Pointer Sisters maar liefst 10 keer in het Sportpaleis voor meer dan 130.000 toeschouwers. Onlangs stond ze daar opnieuw met de Ladies of Soul.

Nieuw album ‘In My Blood’

In 2016 werd Steve Willaert aangesteld als executive producer voor het nieuwe Natalia-album ‘In My Blood’. Natalia nam haar tijd om het album af te werken. Zo werkte ze o.a. samen met de Oscar & Golden Globe-genomineerde songwriter Jud Friedman. Tijdens de studio-opnames ontstond het idee om de Me and My Producer-tour nieuw leven in te blazen. Dertien jaar na het eerste luik volgt nu Me and My Producer – The 2nd Edition.

Kaarten kosten 32, 38 en 42 euro.

Kalender

za 04.02.2017 - 20:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Natalia - Me and My Producer - The 2nd Edition" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent