Afficher ce site en français | View this website in English

Natalia In My Blood Tour 2017

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Goed nieuws voor alle fans van Natalia: in 2017 jaar brengt onze Vlaamse pop- en souldiva een hernieuwde ‘In My Blood Tour’. Daarmee doet ze ook Ethias Theater Hasselt (19 mei), Stadsschouwburg Antwerpen (20 mei) en Capitole Gent (30 juni) aan.

2017 wordt een druk jaar voor Natalia en haar fans. Zo is de zangeres onder meer te zien tijdens het derde seizoen van het VTM-kijkcijferkanon ‘Liefde Voor Muziek’, waar ze liedjes van haar collega-artiesten Clouseau, Bart Peeters, Lady Linn, Isabelle A, Josje en Gers Pardoel naar haar hand zet, en is ze ook terug coach in ‘The Voice van Vlaanderen’.

Van haar ‘In My Blood Summer Tour’ verscheen op 18 december een live-dvd en ze sloot het jaar 2016 muzikaal af zoals ze het begonnen is… met een ijzersterke ballad. Haar nieuwe single ‘Synchronize’ werd geschreven en geproducet door Jud Friedman, de man achter de vele successen van o.a. Whitney Houston, Toni Braxton en LeAnn Rimes. ‘Synchronize’ (digitaal verkrijgbaar sinds 20 december 2016) was een voorbode van ‘In My Blood Deluxe Edition’, waarop ook enkele nieuwe songs zullen prijken en het beste van Natalia’s deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’.

Na de release van het album ‘In My Blood Deluxe Edition’ vat Natalia een hernieuwde ‘In My Blood Tour’ aan. De popster zal andermaal Vlaanderen doorkruisen en haar fans laten genieten van haar goudfluwelen soulstem en podiumpower.

Kaarten kosten 24, 34 en 44 euro.

Kalender

vr 30.06.2017 - 20:00 uur

Capitole Gent

In onze andere zalen

vr 19.05.2017 - 20:00 uur

Ethias Theater

za 20.05.2017 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Natalia - In My Blood Tour 2017" wordt georganiseerd door Sportpaleis Group Theaters