Afficher ce site en français | View this website in English

Kassa Kassa

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Eddy werd 2 jaar geleden ontslagen en heeft dit nog altijd niet aan zijn vrouw verteld. Hij bedenkt een ingenieus plan om de dalende inkomsten te compenseren. Toen één van zijn huurders emigreerde, bleef vadertje staat maar uitbetalingen doen op het oude adres. Een gemakkelijke bijverdienste als je zonder job zit! Kassa Kassa dus! Wanneer de inspecteur van sociale zaken echter voor de deur staat is de paniek groot! Eddy betrekt in zijn web van leugens verschillende personen die geen kant meer op kunnen… Van dan af volgen dolle verwikkelingen, gekke misverstanden en veel persoonsverwisselingen elkaar in snel tempo op in deze voorstelling door de Komedie Compagnie.
 
De Komedie Compagnie bereikte sinds de oprichting in augustus 2008 een breed en gevarieerd publiek met een divers aanbod aan populaire komedies: volkse komedies, kluchten, blijspelen, satires, zwarte komedies, enz… Door de vakkundige aanpak zijn zij mee verantwoordelijk voor de professionele ontwikkeling van komedies in Vlaanderen. De Komedie Compagnie zal dit genre blijven stimuleren en op lange termijn blijven ondersteunen. Ondertussen hebben ze bewezen dat ze komedie kunnen verheffen tot een evidente professionele theatervorm en daarnaast de geboden kwaliteit toegankelijk kunnen maken voor een breed publiek.
 
Van Michael Cooney
Bewerking & Regie: Christophe Ameye
Cast: Dirk Van Vooren, Ben Rottiers, Britt Van der Borght, Peter Bulckaen, Dirk Lavrysen, Katrien De Becker, Ludo Hellinx, Lulu Aertgeerts en Agnes de Nul.

Kaarten kosten 24 en 29 euro.
Tickethouders krijgen voor aanvang van de voorstelling een kraslot van Win For Life.
1 ticket = 1 kraslot; verboden voor minderjarigen (-18)


Ik geniet mee van het theaterbuffet in Capitole Gent

Kalender

zo 20.11.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Kassa Kassa" wordt georganiseerd door Sportpaleis Group Theaters