Afficher ce site en français | View this website in English

Jan Smit In concert

Dit evenement is afgelopen.

Concert in Hasselt: info over veiligheid – timing – mobiliteit > klik op Timing onder Kalender

Jan Smit werd in 2016 bekroond in Nederland als best verkopende artiest. Ook in Vlaanderen is hij waanzinnig populair. Na de succesvolle Vrienden voor het Leven-concerten samen met De Romeo’s en Lindsay, komt Jan in 2017 opnieuw solo in Vlaanderen concerteren.

Sympathieke Jan zit ondertussen niet minder dan 20 jaar in het vak, maar slaagt er telkens opnieuw in zijn fans en publiek te verrassen en te ontroeren. Zijn 20-jarig jubileum vierde hij in Nederland met een ‘Elfstedentour’: van eind september tot eind november 2016 deed hij bij onze noorderburen 11 steden aan, van noord tot zuid, van oost tot west. En omdat Jan ook graag in Vlaanderen komt concerteren, doet hij er in het voorjaar van 2017 nog enkele concerten bij ons bij. Vrijdag 20 januari staat hij op de planken van Capitole Gent, zaterdag 4 maart op die van Ethias Theater. Zijn tournee belooft weer een groot spektakel te worden, net zoals de voorgaande jaren.

“Ik zit 20 jaar in het vak, dus we gaan dit groots vieren. De concerttour wordt er weer eentje als vanouds. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in!”, zegt Jan Smit zelf. Hij zal recentere nummers brengen, zoals ‘Welkom in m’n hart’ en ‘Alle hoeken van de kamer’, en natuurlijk ook de grote hits als ‘Leef nu het kan’, ‘Als de morgen is gekomen’, ‘Laura’ en vele andere.

Kaarten kosten 42 en 52 euro.

Kalender

vr 20.01.2017 - 20:00 uur

Capitole Gent

In onze andere zalen

za 04.03.2017 - 20:00 uur

Ethias Theater

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Jan Smit - In concert" wordt georganiseerd door Benelive Entertainment