Afficher ce site en français | View this website in English

Isabelle Beernaert Ne Me Quitte Pas

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Sinds 2011 brengt de populaire Belgische choreografe Isabelle Beernaert unieke dansvoorstellingen naar de Belgische en Nederlandse theaters. ‘Ne Me Quitte Pas’ was de eerste van ondertussen zes succesvolle theaterproducties en de verwezenlijking van haar droom om de aangrijpende choreografiën die ze maakte voor de televisieprogramma’s ‘The Ultimate Dance Battle’ en ‘So You Think You Can Dance’, aangevuld met nieuw werk, te bundelen in een avondvullend programma.

Na het enorme succes in Vlaanderen en Nederland, en op algemene vraag van het publiek, keert Isabelle Beernaert met een geheel nieuwe versie van ‘Ne Me Quitte pas’ in november 2016 terug naar de Vlaamse theaters, met voorstellingen in Antwerpen, Hasselt en Gent.

In ‘Ne Me Quitte Pas’ verbeeldt Isabelle Beernaert de door Jacques Brel bezongen verloren liefde.

‘Verlaat me niet …we moeten vergeven … de tijd vergeten van het onbegrip en de verloren tijd om te weten waarom …’ ‘Door de chaos of juist de sleur van het leven, het alledaagse, raak je soms het vuur van de liefde kwijt. En dan loop je gevaar… er komt een onherstelbare fout…’

Een dansverhaal, ondersteund met sfeervolle film en projectie, over de absolute hoogtepunten en dalen van de menselijke emoties. De moderne choreografe Isabelle kan als geen ander zo aangrijpend de liefde, passie, maar ook de vertwijfeling en verwarring verbeelden met temperamentvolle dans. Haar veelzijdigheid laat dansers van verschillende stijlen intens schitteren op muziek van o.a. Jacques Brel, Edith Piaf, Damien Rice, Adele, Astor Piazolla, Erik Satie en Bach.

Kaarten kosten van 27,90 tot 38,90 euro.


Ik geniet mee van het theaterbuffet in Stadsschouwburg Antwerpen


Ik geniet mee van het theaterbuffet in Capitole Gent

Kalender

do 03.11.2016 - 20:00 uur

Capitole Gent

In onze andere zalen

vr 04.11.2016 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

zo 06.11.2016 - 16:00 uur

Ethias Theater

do 10.11.2016 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Isabelle Beernaert - Ne Me Quitte Pas" wordt georganiseerd door Music Hall