Afficher ce site en français | View this website in English

Isabelle Beernaert Ne Me Quitte Pas

Sinds 2011 brengt de populaire Belgische choreografe Isabelle Beernaert unieke dansvoorstellingen naar de Belgische en Nederlandse theaters. ‘Ne Me Quitte Pas’ was de eerste van ondertussen zes succesvolle theaterproducties en de verwezenlijking van haar droom om de aangrijpende choreografiën die ze maakte voor de televisieprogramma’s ‘The Ultimate Dance Battle’ en ‘So You Think You Can Dance’, aangevuld met nieuw werk, te bundelen in een avondvullend programma.

Na het enorme succes in Vlaanderen en Nederland, en op algemene vraag van het publiek, keert Isabelle Beernaert met een geheel nieuwe versie van ‘Ne Me Quitte pas’ in november 2016 terug naar de Vlaamse theaters, met voorstellingen in Antwerpen, Hasselt en Gent.

In ‘Ne Me Quitte Pas’ verbeeldt Isabelle Beernaert de door Jacques Brel bezongen verloren liefde.

‘Verlaat me niet …we moeten vergeven … de tijd vergeten van het onbegrip en de verloren tijd om te weten waarom …’ ‘Door de chaos of juist de sleur van het leven, het alledaagse, raak je soms het vuur van de liefde kwijt. En dan loop je gevaar… er komt een onherstelbare fout…’

Een dansverhaal, ondersteund met sfeervolle film en projectie, over de absolute hoogtepunten en dalen van de menselijke emoties. Modern choreografe Isabelle kan als geen ander zo aangrijpend de liefde, passie, maar ook de vertwijfeling en verwarring verbeelden met temperamentvolle dans. Haar veelzijdigheid laat dansers van verschillende stijlen intens schitteren, op o.a. muziek van Jacques Brel, Edith Piaf, Damien Rice, Adele, Astor Piazolla, Erik Satie en Bach.

Kalender

do 03.11.2016 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Capitole Gent

in verkoop

Sherpa

In onze andere zalen

vr 04.11.2016 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Sherpa

zo 06.11.2016 - 16:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Ethias Theater

in verkoop

Sherpa

Sherpa is het enige officiële verkoopkanaal. Koop dus alleen hier je tickets. Meer informatie op I Love My Ticket

"Isabelle Beernaert - Ne Me Quitte Pas" wordt georganiseerd door Music Hall