Afficher ce site en français | View this website in English

Frank Boeijen Tour 2017

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

In Nederland gaat de NPO Radio 5 Oeuvre Award 2017 naar Frank Boeijen. NPO Radio 5 eert de veelzijdige artiest voor zijn rijke oeuvre met meer dan 25 albums en noemt Frank Boeijen een inspirator voor veel jonge artiesten. Zondagmiddag 3 september neemt Frank Boeijen de prijs in ontvangst tijdens een speciaal voor hem georganiseerd concert in de Stadsschouwburg in Nijmegen.

Onlangs bracht Frank Boeijen een nieuwe ‘Best of’ uit via Sony Music: ‘Het Mooiste en Het Beste 2’. Twee cd’s, een bonus cd en een dvd met liedjes vanaf 1979 tot 2016 nemen de luisteraar mee op een reis door de tijd. De in boekvorm uitgegeven verzamelbox is door Frank zelf samengesteld en bevat ruim drie uur muziek. Frank schreef een persoonlijke toelichting bij zijn selectie. Op de bonus cd staat een overzicht van niet eerder verschenen uitvoeringen van hits uit de jaren tachtig, gespeeld door zijn bands van nu. De dvd vervolledigt de verzamelaar met een unieke blik achter de schermen, een soloconcert, clips en concertfragmenten. Fraai uitgegeven in boekvorm in boekvorm is dit alles een ware traktatie voor elke Frank Boeijen-fan.

Frank Boeijen, de Nijmeegse zanger en liedjesschrijver, mag zichzelf rekenen tot de grondleggers van de Nederlandstalige liedgeschiedenis. Hij begon zijn muziekcarrière in de jaren zeventig en werd in Nederland bekend met de Frank Boeijen Groep, waarmee hij in de jaren 80 hits scoorde als ‘Zwart wit’, ‘Kronenburg Park’, ‘De Verzoening’ en ‘Zeg me dat het niet zo is’. Sinds begin jaren negentig heeft Frank ook een plaats veroverd in de harten van zijn Vlaamse publiek. Deze wederzijdse liefde begon ooit met zijn toenmalige hit ‘Koud in mijn hart’. Zijn muziek is inmiddels ook in zijn geliefde Vlaanderen stevig verankerd in het muzikale landschap.

Dit theaterseizoen maakt Frank het theater wederom tot zijn thuis voor een avondvullende muzikale reis. Een aangename reis van 35 jaar in woorden en muziek. Kom je verwarmen aan een avond met bekende hits en nieuw materiaal in verrassende uitvoeringen.

Kaarten kosten 28, 30 en 32 euro.


Ik geniet mee van het theaterbuffet in Capitole Gent

Kalender

vr 19.05.2017 - 20:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Frank Boeijen - Tour 2017" wordt georganiseerd door Sportpaleis Group Theaters