Afficher ce site en français | View this website in English

Frank Boeijen Tour 2017

Frank Boeijen, de Nijmeegse zanger en liedjesschrijver, mag zichzelf rekenen tot de grondleggers van de Nederlandstalige liedgeschiedenis. Ook in het geliefde Vlaanderen is zijn muziek inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap.

Dit theaterseizoen maakt Frank Boeijen het theater wederom tot zijn thuis voor een avondvullende muzikale reis. Een aangename reis van 35 jaar in woorden en muziek. De bezoeker kan zich verwarmen aan een avond met bekende hits en nieuw materiaal in verrassende uitvoeringen.

Frank Boeijen begon in de jaren zeventig. In Nederland werd hij bekend met de Frank Boeijen Groep, waarmee hij in de jaren 80 hits scoorde als ‘Zwart wit’, ‘Kronenburg Park’, ‘De Verzoening’ en ‘Zeg me dat het niet zo is’.

Sinds begin jaren negentig heeft Frank Boeijen een plaats veroverd in de harten van zijn Vlaamse publiek. Deze wederzijdse liefde begon ooit met zijn toenmalige hit ‘Koud in mijn hart’.

Iedere theatertournee verrast hij zijn publiek weer met een muzikale greep uit zijn rijke oeuvre. Met vaste herkenningspunten, maar geen enkele theatertour is hetzelfde.

Kaarten kosten 28, 30 en 32 euro.


Ik geniet mee van het theaterbuffet in Capitole Gent

Kalender

vr 19.05.2017 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Capitole Gent

in verkoop

Sherpa

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Frank Boeijen - Tour 2017" wordt georganiseerd door Sportpaleis Group Theaters