Afficher ce site en français | View this website in English

Youp van 't Hek Licht

Om gezondheidsredenen van Youp van ‘t Hek onderging de theatertournee van ‘Licht’ enkele wijzigingen. Op doktersadvies stelt Youp enkele voorstellingen in België uit. Het optreden op 30 april in Capitole Gent wordt verplaatst naar 24 juni 2016. Kaarten blijven geldig. Sherpa neemt persoonlijk contact op met de ticketbestellers, ook i.v.m. afspraken voor wie er op de nieuwe datum niet bij kan zijn.

“De grote zaken in een ander licht zetten en ze van hun zwaarte ontdoen. Dat is mijn werk”, zegt Youp regelmatig. “Daarvoor ben ik op de wereld.” Al meer dan dertig jaar doet hij dat met veel plezier voor volle zalen en geeft hij het beste van zichzelf op de planken.

Twintig theaterprogramma’s, dertien solovoorstellingen en 7 oudejaarsconferences lang varieert Youp al op dat ene fascinerende thema: de discrepantie tussen wat het maatschappelijk leven van je verwacht en wat je diep in je hart zou willen. Zonder ooit te vervelen of in herhaling te vallen.

Nu gaat hij weer op tournee en heet de voorstelling niet heel eigentijds Youp ‘Light’ maar gewoon ‘Licht’. Zelden dekte een titel zo goed de lading. Laat Van ’t Hek je nogmaals bewijzen waarom hij zo groot werd. Of beter nog, laat hem je het licht doen zien.

Kaarten kosten 33 euro.

Kalender

za 30.04.2016 - 20:00 uur

Capitole Gent

vr 24.06.2016 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Capitole Gent

nieuwe datum

Sherpa

Sherpa is het enige officiële verkoopkanaal. Koop dus alleen hier je tickets. Meer informatie op I Love My Ticket

"Youp van 't Hek - Licht" wordt georganiseerd door CMDY