Afficher ce site en français | View this website in English

The Fabulous Johnny Cash Roadshow

Dit evenement is afgelopen.

Johnny Cash, één van de belangrijkste Amerikaanse singer-songwriters van de 20e eeuw, kreeg al snel de bijnaam “The man in black”. Met zijn typische bas-baritonstem bracht hij opmerkelijke concerten (o.a. in gevangenissen) met een sobere begeleidingsband. De film ‘Walk the line’ bracht het allemaal terug tot leven.

Na het overlijden van Johnny Cash in 2003 kroop Clive John in diens huid. Sindsdien zorgt hij voor een kippenvel-reïncarnatie. Zijn tribute is niet zomaar een tribute. Dankzij The Fabulous Johnny Cash Roadshow beleef je hoe de echte shows van Johnny Cash waren. Geen wonder dan ook dat de familie Cash The Fabulous Johnny Cash Roadshow als enige tribute erkent! Rosanne Cash zegt hierover: “Clives gelijkenis met mijn vader is akelig echt!”

Deze show neemt je mee doorheen het rijke repertoire van Johnny Cash, met songs als ‘I Walk The Line’, ‘Folsom Prison Blues’, ‘Ring Of Fire’, ‘A Boy Named Sue’, ‘Jackson’, … Samen met The Spirit Band en Jill Schoonjans (in de rol van June Carter) brengt Clive John de geest van Johnny Cash weer tot leven!

Het concert wordt ondersteund met beelden en clips die opgenomen zijn tijdens het leven van Johnny Cash. Kortom, je duikt opnieuw in de jaren 50 van de vorige eeuw. Een muzikale roadtrip door de USA.

Kalender

zo 13.03.2016 - 15:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"The Fabulous Johnny Cash Roadshow " wordt georganiseerd door Sportpaleisgroep Theaters