Afficher ce site en français | View this website in English

Rob de Nijs Voor altijd en iedereen

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

‘Malle Babbe’, ‘Zondag’, ‘Hou me vast’, ‘Het werd zomer’, ‘Alles wat ademt’, ‘Ritme van de regen’, ‘Alleen is maar alleen’, ‘Foto van vroeger’, ‘Jan Klaassen de trompetter’, ‘Zuster Ursula’, ‘Bo’, ‘De Pieper’, ‘Banger Hart’,… Rob de Nijs is al meer dan een halve eeuw zanger. Een van zijn grootste successen, ‘Ritme van de regen’, is inmiddels ook Abraham. Het lied, verschenen toen De Nijs gold als Nederlands eerste tieneridool ooit, wordt meer dan vijf decennia later nog altijd in elke kroeg of schouwburg meegezongen en is zo één van de eerste evergreens van de nederpop.

Het zou niet De Nijs’ laatste bijdrage met eeuwigheidswaarde blijken. Hij scoorde top 10-hits in elk decennium van de jaren 60 tot en met de jaren 90 en leverde in 2010 met ‘Eindelijk vrij’ één van zijn beste albums af. Niet voor niets bekroond met een Edison Pop.

Onlangs kwam zijn nieuwe cd ‘Nieuwe ruimte’ uit, met daarop o.a. composities van Paul Carrack, Bob Dylan en John Lennon maar ook met nieuw materiaal van o.a. Jan Rot, Belinda Meuldijk en Boudewijn de Groot.

Zijn befaamde theatershows hebben dezelfde dynamiek en dit zal Rob ook in 2015-2016 weer laten zien. Hij zingt nog altijd zijn grote hits, maar grijpt ook terug naar mooie albumtracks. Nog altijd pakt hij graag stevig uit, maar er is ook meer ruimte dan ooit voor kleine akoestische arrangementen.

Kaarten kosten 38 en 43 euro.

Kalender

za 11.06.2016 - 20:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Rob de Nijs - Voor altijd en iedereen" wordt georganiseerd door Trix Theater & Muziek