Afficher ce site en français | View this website in English

Ooit gewist

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: Sander VDV, winnaar De Humorklas van Radio 2

update 20.05.16

Sander Vanderveren is de winnaar van De Humorklas van Radio 2, een uniek humorconcours waarbij de deelnemers intensief gecoacht en begeleid worden door comedian Han Coucke.

Juryvoorzitter Urbanus over Sander VDV: “Een grap mag niet langer duren dan ze waard is. De winnaar wist de spanning heel goed op te bouwen en beloonde de inspanning van het publiek met een vertassende clou.” Jurylid Wouter Deprez vult aan: “Hij is ook erg goed om de pointe nog aan te vullen met een extra grap.”

Radio 2 en Hofleveranciers bieden de winnaar de kans om op mooie podia te staan. Op 26 mei wordt al direct de spits afgebeten op het podium van Capitole Gent, als voorprogramma van de humoristische voorstelling ‘Ooit gewist’. Ontdek zelf dit nieuwe aanstormende comedytalent en geef Sander een warm en onvergetelijk welkom bij zijn allereerste optreden in Capitole!

Klik hier voor meer info omtrent de Humorklas
Radio 2 Humorklas op Facebook

“Allo, met Joske Vermeulen…”

Met deze legendarische binnenkomer stellen we de nieuwe productie ‘Ooit gewist’ aan je voor. Een straffe voorstelling die je onderdompelt in zalige tv-nostalgie. Acteertalent, muzikale hoogstandjes en een fijne portie humor vormen de basis van deze niet te missen productie.

Jij vraagt, wij draaien

Het concept steunt op een sterke interactie met het publiek en zorgt ervoor dat elke voorstelling van ‘Ooit gewist’ uniek is. Onder het motto “Klant is koning” bepaalt het publiek welke tv-scènes gespeeld worden. Uit een breed aanbod van tv-fragmenten kan het publiek vooraf – online – de favoriete scenes kiezen. Je selecteert heel eenvoudig de datum en de plaats van de voorstelling en vervolgens vink je aan welke tv-fragmenten je voorkeur genieten. Per voorstelling worden de meest gekozen fragmenten voor die dag vertolkt.

Klik hier om je favoriete tv-fragmenten te kiezen

Ooit gewist? Of toch niet? Hoever reikt ons collectief geheugen?

DDT in ‘FC De Kampioenen’ halen we ons nog vlot voor de geest. Maar wat dacht je van vrouw Coene uit ‘Wij heren van Zichem’, ken je haar nog? En wie bracht ook alweer de koffie bij ‘De Collega’s’? En ‘De Paradijsvogels’, hoe zat het ook alweer met die pastoor op zijn fiets? En was jouw zondag destijds ook ‘Zondag Josdag’? …
 
Deze en veel meer zalige tv-momenten van toen werden herschreven naar het jaar 2016. Ze worden live on stage, in een modern verfrissend jasje, gepresenteerd door een indrukwekkende cast. De combinatie van straf vertolkte scènes met aangepaste muziek en een portie humor resulteert ongetwijfeld in een hilarische avond.

Met:

Clara Cleymans
Peter Thyssen
Danni Heylen
Jaak Van Assche
Jelle Cleymans
 
Jo Mahieu : gitaren
Dirk Van der Linden : orgel
Yves Baibay : drums

Inge Paulussen, die aanvankelijk deel zou uitmaken van deze productie, is om persoonlijke redenen vervangen door Danni Heylen.

 
Regie : Wim de Wulf

Kaarten kosten 24 en 28 euro.

Kalender

do 26.05.2016 - 20:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Ooit gewist" wordt georganiseerd door Sportpaleisgroep Theaters