Afficher ce site en français | View this website in English

Josh Groban Stages

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

‘Stages’, zo heet niet alleen het nieuwe album van Josh Groban, maar ook zijn tournee naar aanleiding van deze release. Nog voor hij alle data van zijn tournee bekendgemaakt had, mocht hij al voor drie van zijn concerten het bordje ‘uitverkocht’ bovenhalen. Na het Noord-Amerikaanse luik van zijn tournee is Europa aan de beurt, met een Belgische passage op 15 mei in Capitole Gent!

De nieuwe langspeler ‘Stages’ bevat een collectie van de grootste musicalsongs aller tijden, waar Josh Groban naar verwijst als “prachtige nummers die de tand des tijds doorstaan hebben dankzij de unieke combinatie van een ongelooflijke melodie en een sterk verhaal”. Er komen o.a. liedjes aan bod uit Les Misérables (‘Bring Him Home’), Carousel (‘You’ll Never Walk Alone’), Into The Woods (‘Children Will Listen’), The Wizard Of Oz (‘Over The Rainbow’) en Phantom Of The Opera (‘All I Ask Of You’). Deze laatste song is overigens een duet met Amerikaanse superster Kelly Clarkson.

Kaarten kosten 52, 72 en 82 euro.

Kalender

zo 15.05.2016 - 20:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Josh Groban - Stages" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium