Afficher ce site en français | View this website in English

Glenn Miller Orchestra It’s Glenn Miller Time

Dit evenement is afgelopen.

Wanneer het Glenn Miller Orchestra o.l.v. Wil Salden met het nieuwe programma ‘It’s Glenn Miller Time’ het podium betreedt, verandert het theater in een swingtempel die het levensgevoel uit de veertiger jaren onmiddellijk doet herleven.

Sinds vele jaren is dit orkest in vele Europese landen te gast met een onvergetelijke show. Ook nu weer zullen vele tijdloze, wereldberoemde hits ten gehore worden gebracht.

Deze fantastische professionele bigband doet zijn naam dan ook alle eer aan: 4 trompetten, 4 trombones, 5 saxofoons vormen een blazerscollectief waar je alleen maar van kunt dromen. Het nieuwe programma zal de liefhebbers van echte swing- en bigbandmuziek dan ook weer in vervoering brengen. Zwaartepunt van het programma is natuurlijk de muziek van Glenn Miller, maar ook andere orkestleiders uit die tijd worden niet vergeten.

Zoals Coca Cola en Elvis Presley wereldwijd bekende merken zijn, geldt dit natuurlijk ook voor Glenn Miller met zijn onvergetelijke muziek. Dus: onder het motto SWING, OUR KIND OF MUSIC, zullen 16 musici, zangeres Ellen Bliek en de vocale groep The Moonlight Serenaders zorgen voor een “swingend avondje uit”.

Kalender

vr 18.03.2016 - 20:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Glenn Miller Orchestra - It’s Glenn Miller Time" wordt georganiseerd door Sportpaleisgroep Theaters