Afficher ce site en français | View this website in English

Frank Boeijen

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid en timing: zie Timing onder Kalender

Frank Boeijen brengt al meer dan 35 jaar platen uit. Heel Nederland én Vlaanderen kennen zijn hits ‘Linda’, ‘Zwart Wit’ en ‘Kronenburg Park’, om er maar enkele te noemen. Op 22 januari bracht hij een nieuw album, zijn 27e ondertussen, uit met de titel ‘Land van Belofte’. Frank zat aan tafel van het VARA-programma De Wereld Draait Door, waar hij ook ‘Sluit je ogen’, een nummer van de nieuwe plaat, zong.


Van februari tot en met mei 2016 staat Frank Boeijen weer in vele theaters in Nederland en België. Vergezeld door Charles Nagtzaam, Mark Stoop, Ger Hoeymakers en Ruud de Grood stelt Frank tijdens deze tournee zijn nieuwe album ‘Land van belofte’ voor (uitgebracht op 22 januari 2016). Uiteraard is de avond ook een muzikale reis door het hele oeuvre van Frank.

Zijn onmiskenbare stem, de liedjes uit het hart, zijn band die past als een warme jas. Frank Boeijen geraakt met zijn persoonlijke verhaal in het hart van de theaterbezoeker. Om daar vervolgens lange tijd te blijven. Want zijn teksten beklijven en de muziek vervoert. Bij elke tournee worden hits van toen, zoals ‘De Verzoening’, ‘Zeg me dat het niet zo is’, ‘Koud in mijn hart’ en ‘Vaderland’, op een verrassende manier naar het heden gehaald.

Voor Frank Boeijen is het vanzelfsprekend dat hij zich voor elke nieuwe theatertour muzikaal opnieuw uitvindt. Nieuwe en bekende liedjes in verrassende arrangementen: klein en breekbaar, dan weer groots en meeslepend. Geen avond is hetzelfde. Als pionier in de Nederlandse popmuziek laveert hij met het grootste gemak door zijn omvangrijke repertoire om de bezoeker keer op keer te verrassen.

Over zijn vorige tournee: “Frank Boeijen weet met zijn theatertour als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling.” (Popmagazine Heaven 2015)
 
Kaarten kosten 28, 30 en 32 euro.

Kalender

do 28.04.2016 - 20:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Frank Boeijen" wordt georganiseerd door Sportpaleisgroep Theaters