Afficher ce site en français | View this website in English

De Grote Improvisatieshow

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Er zijn ontzettend veel mooie voorstellingen waar je dit seizoen heen kunt. Voorstellingen waar de podiumkunstenaars tot het uiterste gaan om hun ziel bloot te leggen en er niet voor terugdeinzen daarbij wat jeugdtrauma’s van stal te halen. Prachtig. Maar dat is al vaker gedaan natuurlijk. Je kan ook gewoon naar De Grote Improvisatieshow komen.

Ruben van der Meer en Tijl Beckand (free-loaders van het puurste soort) hebben geen anderhalf uur nodig om te vertellen dat de politiek corrupt is, de wereld in brand staat en de rijkdom oneerlijk verdeeld is. Dat is namelijk zo. Bovendien zingen zij geen liedjes waarbij je drie keer op je horloge kijkt. Zij willen gewoon zo snel mogelijk veel geld verdienen en jij kunt daarbij zijn! Daar komt geen jeugdtrauma aan te pas.

Gastspelers met wie wordt gesproken maar waarvan nog niemand bevestigd heeft: Helmut Lotti, The Rock, Conchita Wurst, de neef van Justin Bieber, Winston Bogarde, Pino en de keeperstrainer van Volendam.

Gastspelers die zeer waarschijnlijk meekomen zijn: Jamai (winnaar van de eerste BIG Brother), Wilko Terwijn (de kliekjeskoning uit Bos en Lommer), Alex Ploeg (freelance orgasme-adviseur), Arie Koomen (defensief denker), Rick Paul van Mulligen (acteur, zegt ie..) en Ruben Nicolai (voormalig meisjesidool, thans MILF-icoon).

Beleef De Grote Improvisatieshow op zaterdag 28 mei 2016 in Capitole Gent. Kaarten kosten 25 euro.

Kalender

za 28.05.2016 - 20:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"De Grote Improvisatieshow" wordt georganiseerd door Sportpaleisgroep Theaters