Afficher ce site en français | View this website in English

Comedy Marathon

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Na de heel succesvolle én telkens uitverkochte edities 2013, 2014 en 2015 is de Comedy Marathon 2016 al aan zijn 16de editie toe.  

Staan op 23 mei op je te wachten in de Capitole: Alex Agnew, Gunter Lamoot, Piv Huvluv, Arnout Van den Bossche, Lennaert Maes, Piet De Praitere, Dries Heyneman, Jens Dendoncker en Ygor uit Poperinge. Initiatiefnemer Gili is uiteraard ook van de partij en de muzikale intermezzo’s worden verzorgd door niemand minder dan Radio Guga en Die Verdammte Spielerei.

De Comedy Marathon is een initiatief van mentalist Gili (Lieven Gheysen) en komt in 2016 voor de 5de keer naar Capitole Gent.

Master of Ceremony: Steven Van Herreweghe

Master of Ceremony voor deze editie 2016 wordt Steven Van Herreweghe: ooit “Slimste Mens ter Wereld”, maar ondertussen gevierd tv-presentator en in 2012 winnaar van de Vlaamse Televisie Ster voor Beste Presentator. Deze avond scoort hij nog eens extra bij ons door te verschijnen op het podium van Capitole Gent en het publiek doorheen deze Marathon te loodsen. Wij kijken er alvast naar uit!

Steun mee het goede doel

De Comedy Marathon is en blijft een benefietvoorstelling waar alle comedians volledig gratis optreden. De winst gaat integraal naar goede doelen en dankzij jouw komst verbeter je de toekomst van enkele duizenden kinderen en jongeren.

Wil je ook met jouw project in aanmerking komen voor financiële steun van de Comedy Marathon? Ook dat kan. Criteria om een dossier in te dienen, kan je opvragen via info@comedymarathon.be.

Kaarten kosten 25 en 30 euro.

Kalender

ma 23.05.2016 - 20:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Comedy Marathon" wordt georganiseerd door vzw Rode Wangen i.s.m. Stad Gent