Afficher ce site en français | View this website in English

Comedy For The Climate

Dit evenement is afgelopen.

Maar liefst elf van onze beste stand-upcomedians scharen zich tijdens drie avonden in maart achter de Klimaatzaak en zullen schoon weer maken in Antwerpen, Gent en Leuven. Elke avond zal anders zijn wegens wisselende samenstellingen, maar de verschillende line-ups staan garant voor drie avonden met scherpe comedy en een kritische blik op politiek en samenleving.

In Capitole Gent komen op 16 maart niemand minder dan Alex Agnew, Wouter Deprez, Els de Schepper, William Boeva en Piet De Praitere langs en is de MC Bart Cannaerts.

Ondanks de lichtkomische touch die de bevoegde klimaatministers Marghem, Schauvliege en co het voorbije jaar meermaals gaven aan hun falend Belgisch klimaatbeleid, valt er op dat vlak echter weinig te lachen. Onze klimaatministers geven zelfs na het internationale klimaatakkoord van Parijs eind 2015 nog steeds geen enkele blijk van motivatie om een noodzakelijk en doortastend klimaatactieplan op te starten. Too little too late? Helaas wel ja. Maar moeten we echt op ellende wachten voor ze in actie komen? Hoe langer er gewacht wordt, hoe langer we met een dreigend en steeds groter wordend gevaar zitten. Daarom brengt vzw Klimaatzaak dit jaar de vier Belgische milieuministers voor de rechtbank wegens verregaande nalatigheid en het systematisch bevoordelen van economische, industriële en politieke belangen ten nadele van de eigen bevolking en het klimaat. Genoeg gelachen!

De opbrengst van Comedy For The Climate gaat integraal naar de werkings- en proceskosten van de Klimaatzaak.

Kaarten kosten 27 euro.

Kalender

wo 16.03.2016 - 20:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Comedy For The Climate" wordt georganiseerd door vzw Klimaatzaak