Afficher ce site en français | View this website in English

Adamo in Concert

Dit evenement is afgelopen.

Een levende legende is hij, bekend in zowel Vlaanderen als Wallonië én in het buitenland. Met meer dan 100 miljoen verkochte albums en singles is Salvatore Adamo de best verkopende Belgische artiest aller tijden. Meer dan 50 jaar carrière, meer dan 500 liedjes,… Cijfers over Salvatore Adamo ogen altijd indrukwekkend, maar zelf geeft hij nog altijd de voorkeur aan woorden, muziek en melodieën.

Op rijpe leeftijd staat Salvatore meer dan ooit in het middelpunt van de belangstelling. Nog steeds trekt hij volle zalen en blijven mensen genieten van de hemelse en unieke stem van deze Italiaans-Siciliaanse Belg. Op het podium laat hij zich omringen door topmuzikanten en tijdens zijn concert komen zowel nieuw werk als tijdloze klassiekers als ‘Dolce Paola’, ‘Sans Toi Mamie’ en ‘Vous Permettez Monsieur’ aan bod.

In 2015 staat Adamo weer live op het podium, op zaterdag 14 maart in het Ethias Theater in Hasselt.

Tijdens het seizoen 2015-2016 doet hij op zaterdag 3 oktober de Stadsschouwburg van Antwerpen aan en op zaterdag 17 oktober Capitole Gent.

Promotie: Upstars

Kalender

za 17.10.2015 - 20:00 uur

Capitole Gent

In onze andere zalen

za 03.10.2015 - 20:00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Adamo - in Concert" wordt georganiseerd door Benelive Entertainment