Afficher ce site en français | View this website in English

Arnout Van den Bossche De relatiefluisteraar

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Dit evenement is verplaatst van zaterdag 14 naar vrijdag 13 mei

Allerallerlaatste voorstelling van De Relatiefluisteraar

De afgelopen jaren maakte Arnout Van den Bossche er zijn missie van zijn publiek op hilarische wijze inzicht te geven in hun liefdesrelaties. Na 200 volavondshows in zowel Vlaanderen als Nederland en een dvd-uitzending op één, sluit ‘De Relatiefluisteraar’ zijn tournee in schoonheid af op vrijdag 13 mei in Capitole Gent.

Reserveer nu voor de dernière van deze theatershow!

In 2009 liet de jury van Humo’s Comedy Cup (Urbanus, Guy Mortier en Tom Lenaerts) zich overtuigen door de subtiele en originele observatiehumor van Arnout Van den Bossche en bekroonde hem tot winnaar van Humo’s Comedy Cup. Nog datzelfde jaar kaapte hij ook de hoofdprijs weg op het Deltion Cabaret Festival in Nederland.
 
En alsof dat nog niet genoeg was, veroverde Arnout Van den Bossche in 2012 een finaleplaats bij de laatste 3 van het Vara Leids Cabaret Festival, toch wel de moeder der cabaretwedstrijden van Nederland! Tijdens de finalistentournee doorheen heel Nederland maakte hij indruk met zijn programma ‘De Relatiefluisteraar’.
 
In deze theatervoorstelling is het publiek, zonder het goed te beseffen, beland in een soort “motivational seminar” voor koppels met ernstige relatieproblemen. Deze pijnlijke vergissing ontaardt in een buitengewoon komische workshop van een zelfverklaarde “Relatiefluisteraar” doorspekt met levendige interacties en herkenbare observatiehumor.
 
Fijnzinning, herkenbaar en vermakelijk raak! 
 
Hou je niet van platte of schofferende humor maar heb je het liever verfijnd en subtiel, dan is deze voorstelling echt iets voor jou. Arnout Van den Bossche verrast met een originele én interactieve show waaraan je samen met je partner nog vaak zal terugdenken.
 
Arnout Van den Bossche was al te zien in De Laatste show (Eén), Zonde van de Zendtijd (Canvas), De Bovenste Plank (Eén), 1000 Zonnen en Garnalen (Eén) en Man bijt Hond (Eén).

Persquotes

“Hou vooral Arnout in de gaten, want die maakte behoorlijk wat indruk!” – De Standaard

“De show zit steengoed in elkaar… De zaal speelt het interactieve spel van de relatiefluisteraar mee en de formule werkt. Van den Bossche zet een act neer waar iedereen iets in herkent en smakelijk om kan lachen.” – Jasmijn Mioch, recensent Leidscabaretfestival.nl
 
“Hij weet het universele thema op een simpele, maar doeltreffende manier vast te pakken. Zijn grappen zijn origineel en ook technisch snapt Arnout hoe hij de grappen moet brengen.” – Camedy.nl
 
“Arnout maakt met deze performance duidelijk dat hij binnen het Vlaamse comedycircuit zijn plek … al heeft.” – Jury Humorologie
 
“Een verrassende Arnout Van den Bossche weet het publiek duidelijk te bekoren.” – Het Nieuwsblad

Kaarten kosten 20 euro.

Kalender

vr 13.05.2016 - 20:00 uur

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Arnout Van den Bossche - De relatiefluisteraar" wordt georganiseerd door Sportpaleisgroep Theaters